IZGUBILA PAMĆENJE

Policija pronašla ozlijeđenu ženu s amnezijom; Mole građane za informacije

“Molimo građane ako imaju neka saznanja o pronađenoj osobi neka ih dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr, izvijestili su iz PU primorsko-goranske

U nedjelju, 12. rujna, na području otoka Krka pronađena je ženska osoba srednjih godina, kojoj je pružena liječnička pomoć.

Riječ je o ženskoj osobi starosti oko 60. godina, srednje tjelesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje.

Radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, budući da ga se spomenuta osoba trenutačno ne sjeća, mole građane ako imaju informacije o spomenutoj osobi neka ih dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari