POLICIJA: Raspored preventivnih info-puntktova

Tijekom ljetnih mjeseci policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske i nadležnih policijskih postaja u neposrednom kontaktu savjetuju građane i turiste o mjerama samozaštite kojima mogu povećati osobnu sigurnost i sigurnost imovine. Jedan od načina za ostvarenje ovog cilja je i putem preventivnih info-punkteva, koji će u narednom tjednu biti postavljeni prema sljedećem rasporedu:

  • 26. kolovoza od 9 do 11 sati – Viškovo, Vozišće 5, ispred VTC
  • 27. kolovoza od 9 do 11 sati – Selce, Šetalište Ivana Jelačića bb
  • 28. kolovoza od 11 do 12 sati – Kraljevica – centar
  • 28. kolovoza od 10 do 12 sati – Mošćenička Draga, Šetalište 25. travnja bb

Proteklog tjedna, kao što je bilo i najavljeno, na područjima I., II. i III. policijske postaje Rijeka te Policijske postaje Crikvenica i Opatija održano je šest preventivnih info-punktova, i to u Mošćeničkoj Dragi, Opatiji, Novom Vinodolskom, Kostreni, Robnoj kući „RI“ te su obiđene gradske plaže na Preluci i Kostabeli. Na info-punktu u Opatiji, na gradskoj plaži Slatina kolegama iz opatijske policije pridružio se policijski službenik iz Rumunjske, Mihai–Petru Radu, a na info-punktu u Novom Vinodolskom crikveničkim policijskim službenicima pomagali su kolege iz Slovačke, Dušan Svitač i Denisa Bukušova. Na održanim info punktevima, građanima i turistima podijeljeno je oko tisuću promidžbenih materijala (letaka) o samozaštiti i prevenciji kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari