POMORCI DOBROG SRCA

Pomorski fakultet vrijednom donacijom darivao Kliniku za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka

Na Klinici za dječju kirurgiju danas se održala primopredaja vrijedne donacije – finog kirurškog instrumentarija vrijednog 46 tisuća kuna

Sredstva su prikupljenja na humanitarnom koncertu Pomorci dobrog srca koji se krajem prošle godine održao u HNK Ivana pl. Zajca. Na koncertu su nastupili Klapa sv. Juraj i Orkestar Hrvatske ratne mornarice te Ženska klapa Luka.

Ideja o humanitarnoj akciji Pomorskog fakulteta javila se tijekom njihove Svečane akademije prilikom proslave 70. godišnjice osnutka. Pomorci su odlučili darivati – nabaviti medicinsku opremu kako bi pomogli liječnicima koji skrbe o najmlađim pacijentima. Želja je Fakulteta nastaviti suradnju s KBC-om Rijeka, započetu u svibnju prošle godine humanitarnom veslačkom regatom.

Vrijednu je donaciju uime Pomorskog fakulteta predao dekan prof. dr. Alen Jugović, a preuzeo ju je predstojnik Klinike za dječju kirurgiju prof. dr. Harry Nikolić sa suradnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari