POLA METRA VODE

Poplavljen podvožnjak u središtu Rijeke, promet se odvija dvjema ‘gornjim’ prometnim trakama

Foto: Riportal

Zbog vode na kolniku za sav promet zatvoren je podvožnjak kod Žabice na državnoj cesti DC8.

Promet se od jutros odvija po gornjim prometnim tracimapa povremeno dolazi i do kraćih zastoja.

Riječ je o čak pola metra vode a do poplave je došlo zbog začepljenja cijevi kojima teku odvodne vode prema moru. Na terenu su pripadnici dežurnih službi koji otklanjanju kvar.

Foto: Riportal

HAK javlja o ograničenjima u prometu

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar DC3).

Na autocesti A7 između čvorova Rijeka Istok (Draga) i Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima u unutrašnjosti. Pozivamo vozače na pojačan oprez u prometu te prilagođavanje brzine i načina vožnje uvjetima na cestama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari