Popularna nutricionistica Anite Šupe u Kostreni će govoriti o prehrani i zdravlju

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, Centar kulture Kostrena organizira predavanje popularne nutricionistice Anite Šupe „Promjenom prehrambenih navika do boljeg zdravlja“.

Želite li naučiti više o Paleo – LCHF prehrani i kako je prilagoditi svojim individualnim potrebama, nemojte propustiti predavanje koje će se održati

Predavanje o prilagodbi prehrane počinje 6. ožujka 2020. u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 18 sati.

Anita je u Švedskoj diplomirala prehranu i nutricionizam na Geteborškom sveučilištu. Izdala je nekoliko vrlo popularnih knjiga među kojima je najpoznatija „Istine i laži o prehrani“, u kojima razotkriva mitove i zablude o prehrani uz savjete o tome kako prirodnom prehranom doći do boljeg zdravlja i normalne tjelesne težine. Zagovornica je povratka na tradicionalnu izvornu prehranu kakva je nekada bila, prije razvoja prehrambene industrije, kada bolesti modernog čovjeka nisu niti postojale ili su bile vrlo rijetke. Zagovarajući takva načela pokrenula je malu prehrambenu revoluciju. Njezin je cilj da svojim angažmanom i knjigama inspirira ljude na promjenu prehrambenih navika i preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje. Više na: https://anitasupe.com/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari