POZVANI SVI ZAINTERESIRANI: Stručno predavanje „Autizam: rano prepoznavanje i intervencija“ u Unix centru

Predavanje je dio projekta „Zajedno smo Izlaz“ Udruge Izlaz, a predavač je prof.defektolog, učitelj – savjetnik Sanja Barić

Iz Udruge Izlaz pozivaju sve zainteresirane da se 26. listopada u 18 sati u prostorijama UNIX CENTRA, Petra Jurčića 16, pridruže stručnom predavanju „Autizam: rano prepoznavanje i intervencija“ predavača prof.defektolog, učitelj – savjetnik Sanje Barić, a u sklopu projekta Zajedno smo Izlaz, Udruge Izlaz.

Udruga Izlaz iz Rijeke u suradnji s KBC-om Rijeka, organizira edukacije za roditelje djece s poteškoćama u razvoju, ali i širu javnost, koje se održavaju u Rijeci do kraja godine jednom tjedno, srijedom u 18 sati. Edukacije su započele 5. listopada 2016. godine.

raspored-predacanja-261016

Biti će obuhvaćene i mnoge druge teme, jer je cilj ujedno i umrežavanje sa drugim udrugama i ustanovama jer se edukacije neće odnositi samo na autizam i spektar već na poteškoće općenito uključujući i cerebralnu paralizu, mentalnu retardaciju, down sindrom i slično.

Udruga Izlaz udruga je za djecu s poteškoćama u razvoju, ali i njihove roditelje, a glavni motiv za njeno pokretanje je iskustvo roditelja koji su prošli kroz nezamislive situacije jer nisu znali od kuda krenuti niti kome se obratiti za pomoć. Udruga Izlaz želi na jednom mjestu objediniti sve potrebno za pomoć roditeljima kako bi na vrijeme, s pravim informacijama krenuli na ovaj zahtjevan, ali na kraju zaista lijep put razvoja sa svojom djecom.

Misao vodilja rada udruge Izlaz je inkluzija djece s poteškoćama u razvoju sa djecom redovnog razvoja kroz sportske, kreativne, likovne, dramske radionice. Krajnji cilj rada Udruge je postati veliki referentni centar za pomoć roditeljima i djeci sa poteškoćama u razvoju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views