NAJVEĆA STUDENTSKA ZABAVA: Na 6. Brucošijadi Dječaci, The Night Express band i DJ Miren Zaverski!

Šesta Sveučilišna brucošijada održat će se u četvrtak 27. listopada u Exportdrvu na Delti s početkom u 21 sat

Na najvećoj studentskoj zabavi za početak nove akademske godine nastupaju Dječaci, The Night Express band i DJ Miren Zaverski, a ulaz je besplatan.

brucosijada_2016_cover_d

Sveučilišna brucošijada i ove godine omogućit će novim studentima Sveučilišta u Rijeci međusobno upoznavanje uz dobru zabavu. U četvrtak 27.10., s početkom u 21 sat, u Exportdrvu na Delti održat će se šesta po redu brucošijada. Među izvođačima nas očekuju splitski hip hop trojac Dječaci koji nižu hitove sa svojim novim albumom “Firma”, zatim redoviti gosti The Night Express band s obradama najvećih pop, rock, funk i soul uspješnica te student riječkog Sveučilišta DJ Miren Zaverski.

Sveučilišna brucošijada nastavak je aktivnosti koje Studentski zbor organizira za studente prve godine, a koje su započele s RIBROO – kampom za brucoše održanim krajem rujna, dok nas u svibnju već tradicionalno očekuje Student day festival uz bogati glazbeni, sportski i umjetnički program.

night-express-band

Ulaz na brucošijadu za sve studente i ostale posjetitelje je besplatan. Organizatori Brucošijade su Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i udruga Riječki kulturni urbani pokret.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari