SAVJET I INFORMACIJE

Riječani mogu dobiti besplatnu pravnu pomoć; Pravna klinika PFZG ponovno dolazi u Rijeku

Ilustracija: Osobe prikazane na fotografiji nemaju nikakve veze s događajem opisanim u tekstu. Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu dolazi u Rijeku

Sljedeći će tjedan udrugu SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava posjetiti Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Povodom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 19. travnja 2023. (srijeda) od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdieva 11.

Svoj termin potrebno je rezervirati pozivom na broj telefona 051 211 888, ili slanjem maila na pomoc@sos-rijeka.org. Građani/ke sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, stoga su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Ovom prilikom također podsjećamo da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka – nevezano uz posjet Pravne klinike, priopćili su iz organizacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari