Predsjednici na kavi: Kolinda Grabar-Kitarović i Damir Mišković u Rijeci u ugodnom druženju

Predsjednica RH i predsjednik Uprave HNK Rijeka našli su se danas uoči proslave Dana Svetog Vida u ugodnom razgovoru

Razgovaralo se naravno o njihovoj velikoj zajedničkoj ljubavi – gradu Rijeci, ali neizostavno i o riječkom i hrvatskom nogometu.

I premda je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović ovih dana izjavila kako neće više miješati svoje državničke poslove i funkcije s onima izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, odnosno neće mu više davati nogometne savjete, predsjednica nije izdržala da s Damirom Miškoviće ne podijeli neka svoja razmišljanja o stanju hrvatskog nogometa.

Nije izostala ni čestitka HNK Rijeci i Damiru Miškoviću na osvojenoj tituli pobjednika Hrvatskog nogometnog Kupa, a mi se nekako nadamo da su se u razgovoru dotakli i teme kineskih ulaganja u izgradnju novoga stadiona na Kantridi, što se ne može dogoditi bez udruženih napora HNK Rijeke, Grada Rijeke i Republike Hrvatske na rješavanju praktičnih pitanja poput imovinskopravnih odnosa i pitanja pomorskog dobra.

Ako se uz kavu napredovalo i na tom polju, nitko sretniji od nas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari