RADNI POSJET

Premijer i ministar zahvalili ravnatelju KBC-a Rijeka: Razgovarali o napretku radova na izgradnji bolnice i o daljnjim ulaganjima za poboljšanje zdravstvene skrbi

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i ministar zdravstva prof. dr. Vili Beroš primili su 25. siječnja u Zagrebu u radni posjet ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. Alena Ružića i zamjenicu ravnatelja dr. sc. Dianu Maržić. Tom prilikom premijer Andrej Plenković i ministar Vili Beroš zahvalili su predstavnicima KBC-a Rijeka, kao i svim zdravstvenim djelatnicima na požrtvovnosti u borbi za zdravlje ljudi.

Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić premijera i ministra upoznao je s radovima na gradnji nove bolnice na Sušaku naglasivši da se projekt realizira u zacrtanim rokovima i bez dana kašnjenja.

“Razgovaramo o napretku radova na izgradnji bolnice na Sušaku te daljnjim ulaganjima za poboljšanje zdravstvene skrbi na području PGŽ-a”, objavio je premijer na svom službenom Twitter profilu.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari