GLAZBENI SPEKTAKL

Približava se koncert Petra Graše u Kostreni, požurite po svoje ulaznice

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Glazbeni spektal za pamćenje 11. prosinca u Kostreni

Sve je bliže glazbeni spektakl kojeg pripremaju Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i KD Kostrena, jer 11. prosinca u Sportsku dvoranu Kostrena dolazi jedinstveni Petar Grašo!

S početkom koncerta u 20 sati megapopularni Grašo dolazi u Kostrenu u pratnji svog sjajnog banda i s koncertnim programom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Domaćini pripremaju i posebno dizajniranu produkciju s nosivim rampama u obliku galeba te sjajnom rasvjetom koja će upotpuniti ovaj spektakl.

Podsjetimo, koncert se održava u sklopu obilježavanja nekoliko važnih datuma za Kostrenu. Općina Kostrena 6. prosinca slavi Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine obilježava i 30 godina samostalnosti Općine. Koncert Petra Graše će biti veliko finale uspješne kostrenske godine i ne bi ga trebalo nikako propustiti.

Kako javljaju organizatori, ulaznica za spektakl još ima, a mogu se kupiti online u sustavu www.mojekarte.hr, na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka), ali i u prostoru info centra Turističke zajednice Općine Kostrena. Cijene ulaznica su popularne: tribine istok i zapad 10,00 eura, središnja tribina 15,00 eura te ograničen broj VIP parter ulaznica 25,00 eura.

S obzirom da je kapacitet dvorane ograničen, a izvođač itekako atraktivan i popularan, organizatori pozivaju sve da svoje ulaznice nabave na vrijeme. Zato, ne čekajte, bit će to večer za pamćenje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari