Priča o Željki Beletić iz PU primorsko-goranske objavljena na facebook stranici You are the top

Foto: Facebook/You Are The Top

Osobito je uspješna u ishodovanju za strane državljane različite, a za svakodnevni život, neophodne dokumentacije pa je za to dosada više puta u karijeri i pohvaljena i nagrađena

Na facebook stranici You are the top koja promiče izvrsnost u Hrvatskoj, između brojnih uglednih znanstvenika, umjetnika, sportaša, političara i drugih javno poznatih osoba iz Hrvatske, po prvi je put objavljena priča o djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova.

Riječ je o gospođi Željki Beletić iz Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci koja niz godina djeluje u Sektoru za upravne poslove i svojim predanim, profesionalnim te visoko stručnim radom, pomaže brojnim građanima u rješavanju njihovih brojnih predmeta. Osobito je uspješna u ishodovanju za strane državljane različite, a za svakodnevni život, neophodne dokumentacije pa je za to dosada više puta u karijeri i pohvaljena i nagrađena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari