EVO DETALJA

Prijavite se! Na Molo longu će se održati Torpedo Carnival Run, najveća karnevalska utrka u Hrvatskoj. Nudi zabavu i nagrade

Triatlon klub Rival vas poziva da se pridružite ovogodišnjem izdanju “Riječke Zimske lige u trčanju 22/23 – Igor Malešević“, najvećoj trkačkoj manifestaciji u Rijeci i PGŽu i njezinom posebnom izdanju – najvećoj karnevalskoj utrci u Hrvatskoj “Torpedo CARNIVAL RUNU”

Riječka Zimska Liga u trčanju održava se od 2004. i ove sezone slavi svoje 19. izdanje! Okuplja sportaše i rekreativce svih uzrasta iz svih krajeva Hrvatske i okolnih zemalja.

Zimska liga nije samo utrka, ona je mjesto upoznavanja, druženja i dobrog provoda jer zna se da je nakon svake utrke fešta! Zato, pozvani ste svi, i rekreativci i prekaljeni trkači, pridružiti se ovoj šetnji Primorsko-goranskom županijom i njezinim gradovima.

U nedjelju 12.2. u 10 sati

U nedjelju 12.2., u 10 sati, u sklopu jubilarnog 40. Riječkog karnevala i u suradnji s TZ Grada Rijeke, Triatlon klub Rival i sportska udruga Torpedo Runners organiziraju 7. kolo Riječke ZIMSKE LIGE 22/23 – Torpedo CARNIVAL RUN. 

Nakon Kostrene, Fužina, Kastva, Kraljevice, Bakra i Čavli, pretposljednje kolo ovosezonske rekordne Riječke ZIMSKE LIGE bit će održano u Rijeci, a trčat će se točno 5 kilometara po savršeno ravnoj stazi, odnosno 2 kruga po omiljenoj Riječkoj šetnici.

U skladu s petim godišnjim dobom čiji se vrhunac očekuje u nedjelju 19. veljače kad je na rasporedu Riječki karneval, trkači su pozvani, ovaj puta maskirani, protutnjati Molo Longom.

Glavni sponzor utrke je ACI

Glavni sponzor utrke riječki je ACI koji kao i Riječki karneval ove godine slavi 40. godišnjicu svog postojanja.

Utrka će se odvijati u srcu najveće investicije u povijesti Hrvatskog nautičkog turizma: buduće ACI marine Rijeka i luke nautičkog turizma Porto Baroš. ACI-jeve plave boje toga dana zavijorit će se Molo Longom, a javnosti će biti dostupni prikazi i informacije o budućem izgledu ACI projekata koji će transformirati riječku obalu te Rijeku pretvoriti u destinaciju uz bok europskih turističkih prijestolnica.

Podizanje startnih brojeva

Podizanje startnih brojeva kreće od 9 sati.

Za dobru glazbu pobrinut će se DJ Tuni. Od 9:30 do starta u 10 sati trkače i navijače zagrijavat će Zametski zvončari, a u 11 sati najboljim trkačima i maskama nagrade će uručiti nitko drugi doli kraljica Karnevala Maja i meštar Sandi.

Prvih 200 prijavljenih trkača u startnom paketu očekuje CARNIVAL RUN marama za glavu, krafna, ručak, kuhano vino, magnezij, energetski napitak i energetski gel!

Najbolje očekuju darovi

Pobjednike (3 najbrže žene, 3 najbrža muškarca, 3 najbolje individualne maske i 3 najbolje maskirana tima) očekuju: pokloni TZ Rijeke, ACI Marinas plaketa, JGL proizvodi, Superheraw paket, nagrađivani med OPG pčelarstvo Kamber i Natural Wealth bočica za vodu.

Utrku podržavaju: Grad rijeka, TZ Rijeka, ACI, JGL, Keindl Sport, SuperHeraw, Sportbox, Natural Wealth, OPG pčelarstvo Kamber i Beach bar Morski Prasac.

Zato budi brzi i požuri na online prijave https://forms.gle/S1yuzDTQAPmo7v2V9 jer samo prvih 200 natjecatelja ugrabiti će svoju Carnival run maramu.

Više informacija o utrci na webu https://rival.hr i Facebooku triatlon kluba Rival https://www.facebook.com/triatlonklubrival

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari