UZ SVJETSKI DAN SRCA

Prijavite se! U Opatiji uskoro atraktivna utrka ‘Trčimo za srce’ na izuzetno zanimljivoj ruti

U subotu, 1. listopada ljubitelji trčanja imat će odličan razlog za dolazak u Opatiju gdje se održava velika utrka „Trčimo za srce“ povodom obilježavanja Svjetskog dana srca

Dodatnoj atraktivnosti zasigurno će pridonijeti ova jedinstvena prilika da se trči centrom Opatije, a kako će se utrka održavati po dijelu dionice neposredno nakon međunarodne biciklističke utrke CRO Race, ruta će biti izuzetno zanimljiva.  

Početak utrke koja će se trčati u dužini od 5 kilometara bit će na opatijskoj Slatini a natjecatelji će trčati ulicama Maršala Tita i Rikarda Katalinića Jeretova do raskrižja za Tošinu te nakon okreta istom trasom natrag do Slatine gdje je i cilj.

Start utrke je u 13.00 sati, a samo nekoliko dana nakon početka prijava već je zabilježen velik interes natjecatelja pa organizatori vjeruju kako će utrka postati tradicionalna. 

Prijave za utrku koja se održava u sklopu manifestacije ”Dani srca u Opatiji” moguće su putem stranice: www.danisrca.com. Kotizacija iznosi 100 kuna, a svi natjecatelji će u promotivnoj vrećici, osim startnog broja, pronaći i službenu majicu, bočicu vode, poklon sponzora te okrjepu za nakon utrke.

Dodjela priznanja natjecateljima održat će se na terasi Kristalne dvorane hotela Kvarner na svečanoj akademiji proslave 65 godina Thalassotherapije Opatija uz vrijedne wellness nagrade za one najuspješnije. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja