"OD PRASCA DO PRASCA"

PRIJAVITE SE! U subotu na Kantridi 7. humanitarni plivački “Koga briga..” maraton

Foto: Facebook/Morski prasac

“Ovu subotu plivamo, družimo se, strašno dobro se zabavljamo i činimo dobra djela na sedmom humanitarnom plivačkom “Koga briga..” maratonu “Od Prasca do Prasca”, poručuju organizatori

U subotu 28. kolovoza održat će se sedmo izdanje već tradicionalne humanitarne akcije – plivačkog maratona “Od Prasca do Prasca” u organizaciji udruge “Koga briga…”.

“Pravila su jasna: prijaviti se može baš svatko, uz prijavu plati 50,00 kuna kotizaciju, dobije novu majicu s logotipom “Koga briga..” i svoj startni broj, a po dolasku u cilj i voćnu okrjepu!”, poručuju organizatori.

Prijave će se zaprimati na štandu Udruge “Koga briga..” u beah baru “Morski prasa” na Kantridi na dan akcije od 13 sati pa do pola sata prije početka utrke. Start je točno 17 sati!

Kao i prošle godine, i ovaj maraton pliva se sa startom i ciljem upravo u “Morskom prascu”. Plivači se okreću na pola puta, oko bove ispred Bazena Kantrida.

Za sudionike plivačkog maratona će se brinuti spasilačke službe i liječnička ekipa koji će raznim plovilima pratiti natjeatelje duž plivačke trase.

Poslije proglašenja najbržih, najmlađih i najstarijih plivača, slijedi lagana večera uz friganu ribu i čašu vina, za što će biti potrebno izdvojiti 25 kuna, a još jedan “Koga briga..” humanitarni dan završit će uz feštu i koncert nezaobilaznih prijatelja iz “Kantridersa”.

“Ako nas u subotu ne posluži vrijeme… Ma, koga briga.., bit će idealan dan.”, poručuju organizatori dajući do znanja da će se humanitarni plivački maraton održati u svakom slučaju!

D. I.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari