PRILIKA ZA POSLOPRIMCE! Na Pomorskom fakultetu u srijedu 6.”Dan karijera”

Šesti po redu “Dan karijera Pomorskog fakulteta” u Rijeci održat će se u srijedu 15. svibnja 2019. godine u prostorima fakulteta

Program:

10 sati – Otvorenje Dana karijera u prostoru Fakulteta

10 do 14 sati – Zajedničko predstavljanje tvrtki i institucija iz pomorskog gospodarstva

od 13 do 15 sati – Pojedinačne prezentacije tvrtki – predavanja

Na Danu karijera okupljaju se gospodarstvenici čiji su profil zapošljavanja i djelatnosti prilagođeni svim studijima Pomorskog fakulteta u Rijeci, a interes studenata je izniman budući se na jednom mjestu mogu informirati o zahtjevima tržišta rada i upoznati potencijalne poslodavce.

Predstavit će se: tvrtke iz javne uprave i administracije, morskog brodarstva, menadžmenta broda i posade, tegljenja i peljarenja, lučkih djelatnosti, tehničkog nadzora brodova, logistike i otpremništva, održavanja i servisiranja opreme, usluga čišćenja, prihvata i otpreme otpada, pomorski agenti, agencije za ukrcaj pomoraca, pomorske kompanije, brojne strukovne udruge, privredni subjekti i institucije vezane uz pomorstvo i studentske interese.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari