PODRŠKA PGŽ

Primorsko-goranska županija pokrovitelj je 4. etape CRO Racea 2021

Primorsko-goranska županija pokrovitelj je 4. etape ovogodišnje biciklističke utrke Cro Race 2021 koja se održava se od 28. rujna do 3. listopada diljem Republike Hrvatske.

Utrka duga preko tisuću kilometara odvija se kroz ukupno šest etapa i startala je u Osijeku, a završava u Zagrebu proglašenjem pobjednika. Etapa kojoj je pokrovitelj Primorsko-goranska županija duga je 197 kilometara i vozi se sutra, 1. listopada, od Zadra do Crikvenice.

„PGŽ tradicionalno podržava ovu veliku sportsku manifestaciji koja je ujedno i prilika za promociju Primorsko-goranske županije kao jedne od najjačih hrvatskih turistički regija te sve prepoznatljivije cikloturističke destinacije, pogotovo ako uzmemo u obzir da će se utrka emitirati u televizijskom prijenosu na čak šest kontinenata“, izjavio je župan Zlatko Komadina te zaželio svim sudionicima dobrodošlicu i dobre sportske rezultate.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari