NA MREŽNIM STRANICAMA VRTIĆA

Privremeni rezultati upisa u riječke dječje vrtiće bit će objavljeni u petak 20. svibnja

Nakon što je u nacionalnoj aplikaciji za upise u dječje vrtiće otklonjen dio problema koji su se bili pojavili nakon prijava i evaluacija, riječki tim za provedbu upisa uspio je pristupiti aplikaciji i dovršava upisni proces.

S tim u vezi, privremeni rezultati upisa u dječje vrtiće bit će objavljeni na mrežnim stranicama dječjih vrtića u petak, 20. svibnja 2022 godine.

Rok za prigovore roditelja na ostvarene bodove trajat će tri dana, od 23. do 25. svibnja, a konačni rezultati upisa bit će objavljeni 10. lipnja 2022.

Podsjećamo, Rijeka se ove godine prvi put uključila u nacionalni projekt e-Upisa i po prvi puta se upisi u dječje vrtiće provode putem nacionalne aplikacije.

E-Upisi u dječje vrtiće dio su projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji provode Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNET. Izrađivač programskog rješenja (aplikacije) za e-Upise je tvrtka King ICT d.o.o.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari