PRIJAVITE SE

Produžene prijave za Realizator 2022. – prvo riječko sveučilišno case study natjecanje

Foto: Unsplash/M.M.

Realizator je prvo riječko sveučilišno case study natjecanje u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci koje se odvija od 2016. godine u suradnji sa Znanstveno tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci Step Ri i Riječkom razvojnom agencijom PORIN, uz potporu Primorsko-goranske županije.

O tome koliko je Realizator u svojim proteklim izdanjima privukao pažnje govore i brojke – 21 subjekt iz svijeta poslovnog i javnog sektora i preko 500 studenata preddiplomske i diplomske razine studija sa 14 sastavnica Sveučilišta u Rijeci, sa Veleučilišta u Rijeci i sa Sveučilišta u Zagrebu.

Case study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i neakademske, a osobito gospodarske zajednice. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja, studenti dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu, razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada i upoznati se sa potencijalnim poslodavcima.

Ove godine studenti imaju mogućnost rješavanja zanimljivih poslovnih slučajeva sljedećih partnera:

  1. Geotech d.o.o. – Kako primijeniti umjetnu inteligenciju i strojno učenje pri rješavanju inženjerskih zadataka u projektiranju?
  2. Grad Kastav – Kastav 2033 – “pametno” naselje
  3. Jadran-galenski laboratorij d.d. – Razvoj projekta Mamina škrinjica by JGL – stvaranje novih cjeloživotnih korisnika brendova JGL Grupe
  4. Marina Punat d.o.o. – Poslovna škola Marina Punat d.o.o.
  5. Tower Centar Rijeka d.o.o. – Budućnost shopping centra – kako doskočiti problemima on-line kupovine te privući posjetitelje u sam centar

Prva tri najbolja rješenja svih poslovnih slučajeva novčano se nagrađuju u iznosu od 3.000 kuna za prvo mjesto, 2.000 kuna za drugo mjesto te 1.000 kuna za treće mjesto. Osim novčanih nagrada, službeni partner projekta Step Ri, pobjedničkim timovima osigurava i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.
Video s predstavljanja poslovnih slučajeva .
Timovi studenata se prijavljuju putem obrasca

Datum i vrijeme završetka prijava: 3. travnja 2022. u 23:59:59
Mrežna stranica Realizatora
Facebook stranica Realizatora

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views