ODRŽANA SVEČANOST

Dodijeljene nagrade i priznanja Udruženja obrtnika Rijeka

RTL

Zamjenik župana Vojko Braut nazočio je Skupštini Udruženja obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena u Hotelu Jadran na kojoj je usvojeno Izvješće o radu i Financijski izvještaj Udruženja obrtnika Rijeka za 2021. godinu te donesena Odluka o kriterijima za izbor tijela u Udruženju za mandatno razdoblje 2022. – 2026. godine.

Na svečanom dijelu Sjednice dodijeljene su nagrade i priznanja najzaslužnijim obrtnicima koji su svojom aktivnošću i trudom dali izniman doprinos razvoju obrtništva.

Svečanost je otvorio predsjednik Udruženja, Darko Sertić čestitavši svim dobitnicima. “Drago mi je da su vaš dugogodišnji rad, trud i upornost, kojim ste doprinijeli razvoju obrtništva i struke, prepoznat. Nadam se da će vam dodijeljena priznanja predstavljati poticaj za nastavak uspješnog djelovanja u obrtništvu“, rekao je.

VIDEO DANA:

Zamjenik župana Vojko Braut pridružio se čestitkama i istaknuo kako se malo i srednje poduzetništvo dokazalo kao najvitalniji dio gospodarstva koje se konstantno razvija i najbrže prilagođava zahtjevima tržišta i dodao kako PGŽ već niz godina razvija i provodi veći broj programa i mjera usmjerenih pomoći malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima.

Gradonačelnik Filipović napomenuo je kako je obrtništvo važan segment razvoja Rijeke i u tom kontekstu Grad Rijeka nastoji biti podrška i partner koji pomaže i stvara uvjete za razvoj i za opstanak, kako sadašnjih tako i novih, budućih obrtnika koji su pritom i nezamjenjiv dio riječkog identiteta.

Nagrade zasluženim obrtnicima dodijelili su predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka Darko Sertić, zamjenik župana Vojko Braut, gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Dalibor Kratohvil.

Statut “Obrtničke ruke“ s poveljom za obrtniku s najmanje 25 godina obrtničkog statusa dodijeljene su Karmen Bljajić, vlasnici obrta za poduke Lumen, Mladenu Bošnjaku, vlasniku Autolakirersko-limarskog obrta MB te Autoprijevozniku Đorđu Miculiniću. Plaketa „Obrtničke ruke“ s pisanim priznanjem pripale su Vieri Ellersichu, Živani Drobac Zlatku Srići, Nevi Valenčić te Milki Dudić. Posebnim priznanjem „Povelja“ nagrađeni su Dragan Serdar, Mladen Pandur, Željka Marušić, Andrea Marinac i Ivona Obrić. Dok je posebno priznanje „Povelja“, koje dodjeljuje Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, pripala dugogodišnjem ugostitelju, vlasniku Uslužnog obrta „AS“, Željku Deliću.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views