FINO, FINO!

Rijeka dobiva veliki street food festival! “Fina hrana u centru grada”, poručuje chef Ivan Pažanin

Prvi proljetni dani kucaju na vrata i mame nas da vrijeme provodimo na otvorenom, a nakon duge i hladne zime, pozivaju na druženje i guštanje u gastro delicijama!

Zahvaljujući respektabilnom organizacijskom timu, koji iza sebe ima nekoliko stotina organiziranih projekata, a koje je posjetilo više od milijun posjetitelja, Rijeka dobiva veliki street food festival!

Organizatori će u sklopu festivala ugostiti poznate chefove čime Rijeka prati trend brojnih europskih gradova koji popularne gastro evente smještaju u samo srce grada.

Tako će ovog proljeća riječki Trg 128. brigade HV okupiti renomiranu gastro ekipu koja će se predstaviti na novom street food festivalu kojeg podržava Mastercard. Organizatori otkrivaju da će festival predvoditi jedan od najpriznatijih chefova u regiji – Ivan Pažanin, koji je već dugi niz godina neizostavan dio hrvatske gastro scene. Početak festivala očekuje se krajem travnja i trajat će dva tjedna, a na otvaranju će nastupiti popularni riječki bend Belfast Food.

”Drago mi je da ću se riječkoj publici, koja zna prepoznati kvalitetne okuse, predstaviti sa svojim novim brandom pod nazivom Mediterranean House koji tradicionalne mediteranske namirnice kao što su riba, cvijet soli, mladi špinat, domaća šalša, aromatizirano mediteransko bilje i druge predstavlja u jedinstvenoj street food formi. Vjerujem da će svi oni koji kušaju moje zalogaje uživati barem onoliko koliko sam ja uživao u njihovom osmišljavanju.” – izjavio je Ivan Pažanin jedan od chefova koji će se predstaviti riječkoj publici.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari