UZ PRATNJU MAŽORETKINJA, AKROBATA I PLESAČA

Promenadni koncert Gradske glazbe Trsat u subotu na Titovom mostu

Foto: Press EPK

U subotu, 19. rujna 2020. u 18 sati na Titovom mostu (kod Konta) održat će se još jedan promenadni koncert Gradske glazbe Trsat, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Promenadni koncerti dio su programa Civilne inicijative te nastavak uspješnog projekta iz 2019. godine, kada se održalo 9 promenadnih koncerata Gradske glazbe Trsat i limenih orkestara s područja okolice grada (Spinčići, Marinići) na Titovom mostu na Rječini.

Građani i posjetitelji grada moći će uživati u raznolikom muzičkom repertoaru koji će povremeno biti praćen nastupima mažoretkinja, akrobata i plesača različitih plesnih stilova, uz prigodnu gastro ponudu okolnih ugostiteljskih objekata.

Promenadni koncerti na Titovom mostu prepoznati su kao poseban kulturni i društveni događaj, kao što je to slučaj u većini europskih i svjetskih gradova, s tendencijom da prerastu u lijepu urbanu tradiciju Rijeke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari