P'OVOLJAN RASPLET

Pronađen auto ukraden noćas na Krimeji, ključnu ulogu odigrala Riječanka s Vežice

“Auto je pronađen”, dojavila nam je nešto prije 13 sati osoba koja je putem društvenih mreža i objave na Riportalu odaslala apel te pokrenula potragu za ukradnim vozilom

Podsjetimo, noćas je pod nevjerojatnim okolnostima ispred Pekare Krimeja oko 2 sata ukraden automobil marke Renault. Bio je dovoljan trenutak nepažnje – ili prevelikog povjerenja u poštenje sugrađana – da vlasnik Renaulta ostane u šoku kada je praktički pred njegovim očima mlađa osoba ušla u Renault, u kojem je ostavljen ključ, i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Danas ujutro putem društvenih mreža i Riportala pokrenuta je opsežna potraga za ukradenim vozilom, i na sreću po vlasnika Renaulta urodila je plodom!

Ključnu ulogu odigrala je jedna Vežičanka koja nije htjela u javnost. Ugledala je ukradeni automobil na području Vežice, provjerila broj registracije s objavljenih fotografija vozila i dojavila lokaciju Renaulta.

Potez za pohvalu koji još jednom pokazuje koliko su naši sugrađani empatični i spremni uključiti se u akciju pomoći za naše sugrađane u nevolji!

“Auto je tek neznatno ogreben. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se uključili u potragu a posebno osobi koja nam je dojavila lokaciju vozila te čitateljima Riportala koji su u velikom broju dijelili naš apel za pomoć.”, poručili su autori apela koji su presretni raspletom ove neugodne situacije koja bi i svakoga od nas ostavila u stanju iznimnog šoka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari