'NIŠTA NOVO'

Video | Prošlo je tjedan dana otkako se mladić u Rijeci otrovao. Kako je do toga uopće došlo – i dalje nije jasno

Prošlo je tjedan dana od slučaja trovanja mladića u Rijeci mineralnom vodom, no još uvijek nije jasno kako je do toga došlo

U bolnicama su se diljem zemlje javile sveukupno 34 osobe zbog sumnje na trovanje. Nakon prvotnog povlačenja, proizvodi Coca-Cole vraćaju se na police trgovina i u ugostiteljskih objekata.

Inače, o prvom slučaju iz svibnja o kojem je izvijestio RTL, Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavilo je da su informaciju zaprimili tek početkom srpnja te da o slučaju nije obaviještena javnost odmah nakon događaja.

‘Nemamo ništa novo. Još su neki uzorci u tijeku. Ono što je najvažnije, nema dotoka novih informacija o potencijalnim stanjima i novih uzoraka koje trebamo napraviti. Tako da mislim da definitivno nema ništa novo u odnosu na jučerašnje informacije’, kazao je Tomislav Benjak, pomoćnik ravnatelja u HZJZ-u, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari