NIŽE TEMPERATURE NA ZRAKU

Protekli vikend na Platku bogat događanjima

Lipanjske aktivnosti “Festivala sportske rekreacije Platak 2021” privedene su kraju trostrukim programom. Subota je bila dan za planinare, koji su potražili ipak nešto niže temperature na svježem zraku umjesto onih visokih morskih, pa su tako održali pohod srednje teškom stazom Platak – Snježnik – Platak koji je potrajao oko 3 sata, a organizirao se u suradnji s PD Kamenjak.

Nedjeljni program donio je dva poligona u kojima su ponajviše uživali najmlađi. Prvi je bio namijenjen ljubiteljima streličarstva, pa su tako u suradnji sa SK Ajkule Rijeka, svi zainteresirani mogli naučiti ponešto o toj disciplini i isprobati je pod nadzorom majstora streličarstva. Veselo i zabavno bilo je i na poligonu Decathlon zone koji je organiziran u suradnji sa KŠR Gorovo, a koji je bio pun brojnih zabavnih i sportskih aktivnosti za sve generacije.

VIDEO DANA:

I prvi vikend srpnja biti će bogat događanjima, između ostalog organizatori najavljuju popularno “Vau vau lice Platka”, posvećeno kućnim ljubimcima. Festival sportske rekreacija na Platku održava se pod pokroviteljstvom Primorsko–goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom i u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari