PUSNA SREDA

Pusni gradonačelnik Dule ključ grada vratio gradonačelniku Kiriginu

Na današnju Pusnu sredu pusni je gradonačelnik Duško Jeličić Dule ključ grada vratio u ruke gradonačelnika Fernanda Kirigina.

– Gradska je kasa dobro ispražnjena, nešto je novaca i ostalo iako je Dule kupio novi auto, kako se čuje po gradu, iako je prava istina da je auto kupila Silvana. Možda ove godine nismo imali karneval za pamćenje, ali ćemo ga sigurno dugo pamtiti. Održali smo sve one manifestacije koje su nam epidemiološke mjere dozvolile. Imali smo simboličnu Balinjeradu na staroj trasi, a naš je Dule preuzeo ulogu počasnog doživotnog direktora Balinjerade, održan je i izvrstan Maškarani klapski maraton. Dule je imao mnogo zadataka, nije baš sve stigao obaviti, ali ono što je najvažnije, smanjio je broj zaraženih od korone, kazao je gradonačelnik Kirigin.

Zahvalivši gradonačelniku na srdačnom primanju Dule je rekao da usprkos svim poteškoćama i aktualnim svjetskim problemima pusni duh nikada ne umire, a već se sada priprema za ljetno izdanje Balinjerade koje će biti održano 11. lipnja ove godine.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari