POMOZIMO

Riječani pomažu: Humanitarna pomoć za Ukrajinu prikuplja se u OŠ Vladimir Gortan

Škola Vladimir Gortan u Rijeci uključila se u humanitarnu akciju koju organizira Veleposlanstvo Ukrajine u Republici Hrvatskoj, Ukrajinska zajednica u Hrvatskoj te Udruga Ukrajinaca u Rijeci “Dnipro”

Pozivaju se zainteresirani da do petka 4. ožujka donesu u prostor Škole neke od navedenih proizvoda, za koje je Civilna zaštita Grada L’viva iskazala potrebu:

Konzerviranu hranu, instant juhe, suhe obroke, dvopek, krekere, kavu, čaj, energetske pločice i pića, šećer i drugu nekvarljivu hranu te vodu u bocama i sl.

Hranu za bebe i zamjensko mlijekob, aterije, selotejp, ručne svjetiljke, vreće za spavanje, deke, prostirke, papir, svijeće, vreće za krupni otpad, nosila, dalekozore, mobilne aparate, odjeću i obuću primjerenu godišnjem dobu. Higijenske potrepštine: sapune, gelove za tuširanje, šampone, vlažne maramice, pelene, higijenske uloške, dječju kozmetiku, papirnate ubruse, toaletni papir, dezinficijense i sl.

VIDEO DANA:

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari