TREĆU GODINU ZAREDOM

Putovima Frankopana u finalu izbora za najbolji EU projekt

Kulturno turistička ruta Putovima Frankopana među finalistima je izbora za najbolji EU projekt koji se provodi treću godinu zaredom od strane portala župan.hr u suradnji s Hanza Medijom odnosno Jutarnjim listom, Hrvatskom zajednicom županija i Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije – Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, te Doprinos poduzetništvu, a svog pobjednika birat će i građani preko posebne platforme koju će biti otvorena nakon što bude predstavljeno svih 37 projekata koji su ušli u finale ovog prestižnog izbora.

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada najboljim EU projektima bit će organizirana 25. listopada 2022. u Zagrebu.

Kulturno turistička ruta Putovima Frankopana projekt je prijavljen od strane Primorsko-goranske županije u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici. Projekt se je provodio od područja Vinodola (od Grobnika, preko Rijeke do Novog Vinodolskog), Gorskog kotara i otoka Krka, od studenoga 2015. godine do svibnja 2021. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari