OBAVEZNE ZAŠTITNE MJERE

Rad riječkih tržnica odvija i dalje, uz nekoliko ograničenja

Foto: Mateo Levak/Riportal

Od 12. travnja do 26. travnja 2021. godine u Primorsko-goranskoj županiji, na snazi je Odluka Stožera Civilne zaštite RH, sukladno kojoj se rad riječkih tržnica odvija i dalje, no uz nekoliko ograničenja/obustava:

  • obustava rada uplatnih mjesta za igre na sreću,
  • obustava rada prodajnih mjesta tekstilnih proizvoda (izuzev prodajnih mjesta na kojima se prodaju torbe)
  • ograničava se rad prodajnih mjesta pripreme i usluživanja hrane i pića na način zabrane konzumiranja na prodajnim mjestima i terasama, izuzev objekata koji imaju dostavu

Iz Rijeka plusa pozivaju zakupce, prodavače, kupce i posjetitelje tržnica na strogo pridržavanje epidemioloških mjera, posebno na održavanje potrebne socijalne distance te obavezno nošenje zaštitne maske na pravilan način i to na svim otvorenim i zatvorenim prostorima tržnica. Molimo da se pridržavate i svih  ostalih uputa djelatnika tržnica

U trenutku pandemije uzrokovane virusom Covid-19, trgovačko društvo Rijeka plus d.o.o. poduzima sve kako bi zakupci i prodavači imali mogućnost prodaje, a kupci mogućnost kupnje i nabave namirnica na tržnicama Brajda, Zamet i Centralnoj tržnici Rijeka.

“Zahvaljujemo se svim zakupcima i prodavačima koji unatoč izazovima naporno rade  kako bi osigurali našim sugrađanima neometanu kupovinu potrebnih namirnica.”, poručili su iz Rijeka plusa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views