RADNIČKA FRONTA PROTIV ENERGA

Peović: ”Ne želimo grad privatnika, tajkuna i kraljeva Korza već grad ljudi!”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Grad ne treba biti grad privatnika, tajkuna, kraljeva Korza, već grad ljudi!”

Danas je Radnička fronta na čelu s Katarinom Peović, a u suradnji s Građanskom inicijativom održala konferenciju za medije s temom “protiv skupog Energa”.

Radnička fronta surađuje s Građanskom inicijativom još od 2015. godine, kada su organizirali prosvjed protiv poskupljenja koji je, kako naglašava Katarina Peović, bio jedan od masovnijih prosvjeda u Rijeci i koji je utjecao na samo poskupljenje,  odnosno smanjenje usluge.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

”Danas smo ovdje kako bismo upozorili na opasne radnje privatizacije i ”outsourcinga” privatnim firmama koje se u prošlosti događalo kako bi usluge navodno pojeftinile, ali kako vidimo te usluge ne pojeftinjuju već poskupljuju pod palicom Ri Stana…”

”Stavljanje komunalnih usluga pod upravljanje Grada je jedan od prioriteta ako želimo – grad za sve”, istaknula je Peović.

”To zapravo i nisu usluge, jer zadovoljavaju temeljne potrebe ljudi koje bi trebale biti dostupne svima”, dodala je.

Na konferencji je govorio i Josip Kukuljan, nezavisni gradski vijećnik i voditelj građanske inicijative Protiv skupog Energa.

Cijelu konferenciju pogledajte na linku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari