OVE SUBOTE

Raskoš japanske tradicije na pozornici HKD-a uz japansku plesnu skupinu Izena-no-Kai

U subotu 20.5. u 20 sati u HKD-u nastupa japanska plesna skupina Izena-no-Kai. Od svojeg osnivanja u Tokiju 1988. godine, Izena-no-Kai predstavlja narodne plesove otočja Okinawa i Amami, a do sad su nastupali na brojnim pozornicama.

Nastupi ove japanske plesne skupine temelje se na klasičnoj eleganciji i tradiciji kraljevstva Ryukyu, uz mnogo dinamike na pozornici koja privlači suvremenu publiku. Inovativna izvedba kombinira tradicionalne i kreativne plesove zbog čega se strana publika lako poistovjećuje s njihovim izričajem, a ansambl je nastupao diljem Europe i Azije.

Izena-no-Kai ansambl svoju je reputaciju izgradila na svojim jedinstvenim kompozicijama, koreografijama i bogatim kostimima, a njegove originalne izvedbe dobile su visoka priznanja u inozemstvu.

Organizatori: Izena no Kai, Japan Croatia Society
Sponzor: THE TOKYO CLUB, Amami Oshima Shuzo
Uz podršku: Okinawa Convention & Visitors Bureau, Grad Amami, Veleposlanstvo Japana u Republici Hrvatskoj

Ulaznice po cijeni od €4 (30,14 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari