OŠTRA REAKCIJA

RASTE NAPETOST: Željko Jovanović (SDP) se obrušio na Davora Štimca: “Pogledajte tko je glavni ideolog njegove liste”

Foto: Pixsell - Riportal

Na jučerašnju izjavu Davora Štimca, nezavisnog kandidata za gradonačelnika Rijeke, reagirao je SDP-ov “jastreb” Željko Jovanović

U programu N1 televizije Davor Štimac, bivši ravnatelj KBC-a Rijeka koji na lokalne izbore izlazi kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Rijeke, govorio je o tome kako “želi voditi Rijeku kao što je vodio bolnicu”.

“Prestao sam biti ravnatelj KBC-a, vratio sam se na Kliniku za internu medicinu gdje sam predstojnik. Grupa ljudi, uglednih građana pristupila mi je i krenuli smo razgovarati o mojoj mogućoj kandidaturi, ja sam to i prihvatio”, objasnio je ukratko kako je odlučio izaći na izbore kao kandidat.

Da je ostao ravnatelj KBC-a, kazao je, sigurno se u ovo ne bi upuštao, ali nipošto zato što bi mjesto gradonačelnika predstavljalo nekakav “rezervni položaj”.

Na Štimčev istup reagirao je nedugo potom objavom na svom Facebook profilu SDP-ov Željko Jovanović.

Napisao je: “Pročitajte nalaze državne revizije o nenamjenskom trošenju sredstava i porazgovarajte s njegovim suradnicima s klinike. Ako i nakon toga budete zadovoljni dajte mu glas! Moj ne može dobiti!

Posebno pogledajte skupinu “poduzetnika” koji ga podupiru!

Za početak počasnog konzula Milorada Stanića na primjer i upitajte se što je taj počasni konzul, koji je glavni ideolog ove liste, doprinio boljem životu u Rijeci, osim što kao počasni konzul ima besplatno parkirno mjesto. Da li je osigurao Rijeci neku investiciju i nova radna mjesta ? To je ta lista koja “brine” za Rijeku!!”, poručio je Jovanović.

Iako je do službenog početka izborne kampanje ostalo još podosta vremena, sigurno je da napetost raste i da već počinju (pred)izborna sučeljavanja i nadmetanja.

Odgovor Davora Štimca na ovaj istup stigao je vrlo brzo a možete ga pročitati OVDJE!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari