TO IH JE STAJALO 265 EURA

Ratrak GSC-a izvukao BMW iz snijega na Platku, izgrednicima je to fino naplaćeno. Pogledajte video!

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

Danas prijepodne iz snijega na Platku izvučen je BMW koji tu uopće nije smio biti. U snijegu je zapeo u nedjelju navečer a nakon toga su se osobe iz vozila upustile u tučnjavu s ljudima koji su ih upozorili na prekršaj

Oglas

U javnost malo-pomalo curi sve više detalja o neredu koji su u nedjelju navečer izazvale osobe iz BMW-a koji se nedozvoljeno našao na skijaškoj stazi na Platku. Kada su upozoreni na to, uslijedio je val divljaštva i tučnjava u kojoj je stradalo nekoliko osoba.

Zasad je utvrđeno da su trojica hrvatskih državljanina napala tri osobe u dobi od 22, 44 i 49 godina. Među žrtvama napada je i jedna žena, dok su im nasilnici nanijeli ozljede zbog kojih su završili u riječkom KBC-u.

Policija je prenijela kako su im tamo utvrđene lakše ozlijede te su pušteni na kućno liječenje.

Foto: Riportal

Inače, BMW kojim su napadači došli na skijašku stazu na Platak danas prijepodne izvučen je iz snijega. U tome je pomogao ratrak Goranskog sportskog centra, no to je vozaču odnosno vlasniku vozila naplaćeno 265 eura, saznajemo iz GSC-a. Ovo je svakako još jedan detalj odnosno informacija koja će, nadamo se, odvratiti sve one koji i pomisle da je vožnja automobilom po uređenim skijaškim i sanjkaškim stazama na obiteljskom izletištu Platak “baš fora ideja”.

Direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič danas je putem Riportala još jednom odaslao poruku i molbu svima da poštuju ‘kućni red’ na Platku i ne dolaze vozilima tamo gdje nikako ne smiju. “Djelatnici GSC-a svakodnevno, i po najgorim vremenskim uvjetima, daju sve od sebe da nam omiljeni Platak bude što bolje pripremljen za aktivnosti skijaša i svih onih koji žele u miru uživati u snježnim radostima. Na Platak dolaze i obitelji s djecom željni opuštanja u jedinstvenim prirodnim uvjetima i ne trebaju nam izgredi bilo kakve vrste.”, apelirao je na savjest posjetitelja Platka Alen Udovič.

https://riportal.net.hr/wp-content/uploads/2023/01/ratrak-izvlacenje-auta-31.0223-video.mp4

Dodao je, također, kako na Platak nikako ne bi trebali kretati i svi oni bez odgovarajuće zimske opreme na vozilima. “Na Platak se često upute i neki s ljetnim gumama na vozilima. Zapnu na pristupnoj cesti i tako zakrče promet pa vozila ne mogu ni na Platak ni s Platka dok vučna služba ne odradi svoje. Nemojte to činiti.”, apelirao je direktor Goranskog sportskog centra.

Exit mobile version