PROŠLI TJEDAN

Ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje i obrazovanja Vinko Filipović posjetio OŠ Jelenje-Dražice

Proteklog tjedna Osnovnu školu Jelenje-Dražice posjetili su gospodin Vinko Filipović, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja te gospođa Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije.

Gosti su prisustvovali radnom sastanku kojeg je sazvala ravnateljica Osnovne škole Jelenje-Dražice Dejana Paškvan-Žeželj, a kojem su nazočili i članovi Učiteljskog vijeća te predstavnici Vijeća učenika osmog i budućeg petog razreda.

Povod susreta bio je upoznavanje s nacionalnim ispitima koji se u osnovnim i srednjim školama provode u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Naša škola jedna je od osamdeset i jedne škole u Republici Hrvatskoj koja je odabrana u nacionalni reprezentativni uzorak probnog provođenja ispita iz predmeta Hrvatski jezik, Matematika, Biologija, Fizika i Kemija.

VIDEO DANA:

Gospodin Filipović prisutne je upoznao s ciljem, značenjem, načinom i organizacijom provođenja ispita te odgovarao na dodatna pitanja prisutnih. Pročelnica Edita Stilin prisutnima se obratila pozdravnim govorom, zaželjevši uspješnost u provedbi nacionalnih ispita.

Po završetku susreta uslijedio je obilazak novouređene škole i izgrađene sportske dvorane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari