RAZGOVOR: IVANA CVITAN POLIĆ

Video | (RI TV) Riportal u Čavlima: Nikad više prvašića, obnove “na sve strane”; Načelnica Ivana Cvitan Polić otkrila planove za jesen!

Riportal

U Općini Čavle nikad više optimizma! Radi se i obnavlja “na sve strane”, a jesen također donosi niz novih investicija i zahvata na poboljšanju života na području Općine Čavle

U nizu projekata koje uz partnere – najvećim dijelom Primorsko-goransku županiju – provode u Općini Čavle ističe se energetska obnova niza općinskih objekata, od Doma kulture do škole i Doma zdravlja, a u planu je i niz novih infrastrukturnih, prometnih… investicija i zahvata.

U razgovoru za Riportal načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić posebno je istaknula zadovoljstvo velikim brojem prvašića u mjesnoj osnovnoj školi kao i uređenje kultnog okupljališta mladih, sportskog igrališta Jama.

Više u VIDEOPRILOGU:

U Čavlima se uvijek nešto zanimljivo događa, a u to smo se uvjerili i sami tijekom boravka u srcu mjesta kroz koje nas je provela načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari