OVO JE RIJEKA!

Riječanin oduševljen reakcijom sugrađana: ‘Srušio sam se kod bivše pošte, a onda su uskočili dečki…’

Ilustracija: Osobe na fotografiji nisu povezane s opisanim događajem. Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

‘O svom trošku su mi kupili i donijeli vodu, sok i slatko iz obližnje trgovine te mi ponudili daljnju pomoć’, prepričao je svoj (ne)ugodni doživljaj jedan Riječanin

Riječanin Vinko Šutić boluje od dijabetesa. U ove predblagdanske dane doživio je iznenadnu tjelesnu slabost te se srušio na Korzu.

No ono što se potom dogodilo vraća vjeru u ljude! Gospodin Šutić je bio toliko oduševljen reakcijom svojih sugrađana da je svoje iskustvo podijelio s javnošću. Njegova objava u popularnoj ‘riječkoj’ Facebook grupi ‘Volim grad koji teče‘ u nepunih sat vremena po objavljivanju prikupila je već tisuću ‘lajkova’!

Evo kako on sam opisuje što mu se dogodilo:

“Nisam mogao izdržati a da ne napišem sljedeći tekst.

U petak 23.12. sam išao podići lijekove u apoteku na Korzu. Podigoh lijekove i krenuh na veliku placu a negdje ispred bivše pošte mi je pao mrak na oči i srušio sam se. Dijabetičar sam i naglo mi je pao šećer u krvi te nastadoše problemi.

4-5 mlađih osoba su odmah priskočili, digli me i posjeli na klupu. Pretpostavili su o čemu se radi pa su mi odmah kupili, o svom trošku i donijeli vodu, sok i slatko iz obližnje trgovine te mi ponudili daljnju pomoć.

Neobično mi je drago da još imamo tako dobro odgojene mlade ljude i mislim da još imamo šanse opstati k’o ljudi uz ovakve osobe.”, napisao je između ostaloga Vinko Šutić.

Gospodinu Šutiću želimo dobro zdravlje i ugodne blagdane, baš kao i svima onima koji su mu u jednom za njega teškom trenutku priskočili u pomoć premda nisu poznavali gospodina i nisu bili upoznati s njegovim zdravstvenim problemima.

Na kraju, sa zadovoljstvom možemo reći samo – ovo je Rijeka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari