ŠKOLA ZA PRIMJER

Riječka gimnazija Andrije Mohorovičića slavi 30. rođendan! Škola se može pohvaliti uspjesima koji su odjeknuli nadaleko

Gimnazija Andrije Mohorovičića proslavila je svoj 30. rođendan. U ovih 30 godina gimnazija se zahvaljujući ostvarenim brojnim uspjesima pozicionirala u sam vrh srednjih škola Primorsko-goranske županije. Više u video prilogu!

Oko 30 učenika Riječke i gimnazije Andrije Mohorovičića uz glazbene projekte sudjeluju na nizu javnih događanja. O tome govore Henry Ponte, ravnatelj Gimnazije Andrije Mohorovičića i Helga Dukarić Dangubić, voditeljica Združenog zbora GAM-a i PRHG

Na proslavi su uz mnogobrojne učenike i profesore prisustvovali i oni koji su u svojoj karijeri odgojili brojne generacije.

Profesori i učenici rođendan slave cijeli tjedan, uz mnoga zbivanja koja su svojim sudjelovanjem uveličali sadašnji i nekadašnji učenici.

“Ponos su naše županije i našeg grada, prepuni dobrih stvari koje čine, od natjecanja na kojim pobjeđuju do svih drugih aktivnosti.”, rekla je između ostalig Edita Stilin, pročelnica UO za odgoj i obrazovanje PGŽ, donosi Kanal Ri.

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari