SRIJEDA 23. STUDENI

Idućeg tjedna Riječani mogu dobiti besplatnu pravnu pomoć, evo detalja

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Sljedeći tjedan Rijeku će ponovno posjetiti Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu

Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 23. studenog 2022. (srijeda) od 11 do 16 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava na adresi Verdijeva 11.

Svoj termin potrebno je rezervirati na broj telefona 051 211 888.

Građani sa trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Za više informacija građani se mogu javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org te na broj telefona 051/ 211-888. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na: http://klinika.pravo.unizg.hr/

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, podsjećamo da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views