APEL ZA POMOĆ

Riječka humanitarka ogorčena: ‘Dijete teško pretučeno, nitko od prolaznika nije reagirao!?!’

Screenshot RTL

“Pretučeno nam je dijete koje je pod odmorom išlo po marendu, od strane dvojice huligana koji su otprije poznati policiji po nedoličnom ponašanju”, objavila je riječka humanitarka Jasna Vrhovac u Facebook grupi “Humanitarna udruga ‘Pomozimo”

U Facebook grupi “Humanitarna udruga ‘Pomozimo” riječka humanitarka Jasna Vrhovac objavila je potresan apel za zaštitu djeteta koje je doživjelo šikaniranje i udaranje od strane dvojice maloljetnih nasilnika otprije poznatih policiji.

“Pretučeno nam je dijete koje je pod odmorom išlo po marendu, od strane dvojice huligana koji su otprije poznati policiji po nedoličnom ponašanju. Dijete povraća, boli ga glava, ruka mu otiče, ima vidne ozljede po tijelu te je upućeno u bolnicu na Kantridu.”, izvijestila je članove Facebook grupe Jasna Vrhovac.

No ono što ju je također šokiralo je neaktivnost onih koji bi trebali štititi nemoćne.

“Djetetova glava je nekoliko puta udarana u grubu fasadu zgrade dok su ga njih dvojica bacili na pod i cipelarili, a NITKO, ama baš NITKO od prolaznika nije reagirao!!! SRAMITE SE SVI VI KOJI STE NAZOČILI OVOM DOGAĐAJU I OKRENULI GLAVU. Pitam vas ljudi, biste li okrenuli glavu da je vaše dijete u pitanju????”, Ogorčena je Jasna Vrhovac koja ističe da je dijete ‘pretučeno već drugi puta od strane istih huligana”.

Već drugi put su ti isti huligani poslani iz škole doma jer su maloljetni i ne mogu ih privesti, ističe Vrhovac i pita se:

“Dragi roditelji, gdje je krenulo po zlu? Potražite stručnu pomoć ako ne možete sami i odgajajte svoju djecu, molimo vas.”, poručila je Vrhovac roditeljima nasilnika.

“Ovaj puta idemo tužbom istjerati pravdu ma koliko god da nas to koštalo. Život jednog dragog marljivog i mirnog dječaka je u pitanju, a život nema cijenu.”, zaključila je Vrhovac u svom apelu na društvenoj mreži.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari