TRI MJESECA TRAJE TEČAJ

Riječka modna agencija pokrenula tečaj modelinga kao pomoć Ukrajincima u PGŽ

Foto: Unsplash

U okviru međunarodne humanitarne organizacije „La Guardia Pool“, riječka Udruga za modu i kulturu „Art Modis“ pomaže ukrajinskim obiteljima koje su svoje sigurno mjesto pronašle u Primorsko-goranskoj županiji kroz niz programa

Podsjetimo, na području Primorsko-goranske županije trenutno se nalazi više od 1.500 osoba iz ratom pogođene Ukrajine.

Jedan od programa jest i International Fashion Academy UkrCro koji je započeo 27. rujna u njihovom sjedištu u Adamićevoj ulici 5a. 

Tečaj za bilo koju dob polaznika

Riječ je o tečaju modelinga koji traje tri mjeseca i namijenjen je za bilo koju dob.

Program uključuje foto/video poziranje, catwalk, hodanje u grupama, engleski za modele, podučavanje o zdravoj prehrani, sportu i psihologiji modelinga kao što su to izrazi lica, gluma, samopouzdanje modela, emocionalna kontrola i slično.

Ujedno, u sklopu programa modeli će naučiti kako se najbolje prezentirati u sastancima s iskusnim međunarodnim modelima, kako postati model društvenih medija, sve o lokalnim snimanjima i modnim pistama te dobiti mogućnost sudjelovanja na svečanostima otvaranja i događanjima.

Polaznici/ce u bazi podataka agencije

Na kraju tečaja svi polaznici/ce bit će u bazi podataka agencije i imati portfelj profesionalnih fotografija te video posjetnice.

Treneri su Gordana Trkulja, međunarodni model coach i scout, Tadeja Ternar, Miss Slovenije 2007./2008. i međunarodni model te Mila Voskoboenko, fotografkinja i fotomodel.

Raspored grupa:

Djeca od 4 do 8 godina – od 16:30 sati do 17:30 sati

Djeca od 9 do 14 godina – od 18:00 do 19:30 sati

Tinejdžeri od 15 godina – od 20:00 do 21:30 sati

Sve ostale informacije možete dobiti na broj telefona +385 91 959 01 12 i +380 96 528 20 20.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari