PRIPREMILI I DONATORSKU VEČER

Riječka udruga Srce za nju ženama u ožujku poklanja više od 90 besplatnih zdravstvenih pregleda

Udruga Srce za nju mjesec ožujak posvetit će bolesnim ženama

“Povodom Dana žena, cijeli mjesec darivat ćemo žene oboljele od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti. Akciju ćemo simbolično otvoriti darivanjem krvi 1. ožujka u Mjesnom odboru Zamet u sklopu Sportske dvorane na Zametu od 15 do 18 sati. Krv će darivati žene iz naše Udruge, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge, javne osobe ovoga grada…

Cilj nam je prikupiti što više doza krvi te senzibilizirati javnost o važnosti darivanja krvi.”, poručili su iz Udrige Srce za nju.

Sljedeću akciju najavili su za 6.ožujka

“Pripremili smo Donatorsku večer u suradnji s partnerima. To su Nautica restaurant&bar, Udruga Žene i Vino, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ , Kvarner Wines i WineRi. Sav prihod namijenjen je projektu besplatnog prijevoza bolesnih žena od kuće do liječnika.”, najavljuju iz udruge.

Dana 8. ožujka 2023. godine na Dan žena dr. Darinka Periša besplatno će pregledavati madeže u prostorijama Udruge. Kroz akciju ih prati partner Avene koji će taj dan darivati svaku ženu koja dođe na pregled poklon vrećicom proizvoda namijenjenih za njegu kože.

U ožujskom darivanju pridružio im se medicinski privatni sektor

Ginekolozi će tijekom ožujka u suradnji s udrugom pokloniti 65 besplatnih ginekoloških pregleda.

“Tako će udruga Srce za nju kroz svoje akcije povodom 8. marta donirati kroz specijalističke preglede cca 9.000 eura. Molimo da nam se žene od 01.ožujka 2023. godine jave na broj telefona Udruge 095 3912242 od 18 do 20 sati te dogovore svoj termin pregleda i preuzimanje poklon bona za iste.”, pozivaju iz Udruge Srce za nju.

U akciji besplatnih ginekoloških pregleda sudjeluju:

Specijalna bolnica Agram poliklinika Rijeka
Croatia poliklinika Rijeka
Poliklinika Finderle
Poliklinika Fem Point
Gemini poliklinika
Specijalistička ginekološka ordinacija dr Sanja Jurica
Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju dr Dubravka Kalinić
Specijalna bolnica Medico
Ordinacije Salamon
Zdravstveni centar Matulji dr Paljušaj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari