OVE SUBOTE

Riječki bend GRAD će nastupiti povodom zatvaranja Ljeta na Kantridi 2022.

Manifestacija Ljeto na Kantridi se svake godine održava na plažama riječkog kvarta Kantrida.

Jedna je ako ne i jedina ovakva manifestacija koja tijekom ljetnih mjeseci nudi raznovrsni program – koncerti klasične glazbe, jazz koncerti,  punk i rock festivali, humanitarne akcije kazališne predstave, gastro događanja… –  građanima grada Rijeke i njenim posjetiteljima. Posebnost ove manifestacije je što je financirana isključivo sredstvima tvrtke Novi turizam d.o.o., koncesionara na navedenim plažama i što su svi programi besplatni.

Za kraj Ljeta na Kantridi pripremili smo Vam pravi glazbeni doživljaj, koncert grupe Grad kojima će kao predgrupa nastupiti novi riječki sastav Sick Sheets. Koncert je zakazan za subotu 10.rujna s početkom u  21 sat u beach baru Morski prasac. Ulaz je naravno besplatan.

Riječki bend GRAD se od ljeta oprašta na kultnom riječkom morskom okupljalištu i priprema posebnu svirku i za tu priliku izlazi u proširenom sastavu sa Krešimirom Kundom i Petrom Tepšićem na brass sekciji. Sviramo sve što ljudi već dobro znaju, ali i neke novije pjesme pa nema razloga da se ne gledamo i slušamo. Bend nakon ovog koncerta ulazi u prostoriju i studio tako da je ovo do daljnjega zadnja prilika za čut nas uživo prije novog albuma. (Dean Škaljac).

Sick Sheets je psihodelični rock band a članovi benda su poput superjunaka koji vode dvostruke živote. Preko dana to su razumni dečki, redom profesori u umjetničkoj školi, dok se noću pretvaraju u demone rock glazbe koji svojim osebujnim stilom pomiču granice rock glazbe kakvu poznajemo. Uz brojne autorske pjesme s kojima kreću u osvajanje hrvatske glazbene scene kao bonus možemo očekivati i neke obrade. Kako zvuči princ tame Nick Cave i kralj guštera Jim Morrison bez gitare možete čuti 10.09.2022. na Morskom prascu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari