NA RABU

Župan Komadina i Turističko vijeće TZ Kvarner u posjeti bolnici Insula

Tijekom boravka na otoku Rabu, župan Zlatko Komadina sa suradnicima i članovima Turističkog vijeća TZ Kvarnera posjetio je županijsku specijalnu bolnicu Insula.

U kratkom susretu s djelatnicima, predstavljena je bolnica i njezini potencijali u pogledu zdravstvene sigurnosti građana i gostiju otoka Raba i Primorsko-goranske županije, ali i zdravstvenog turizma.

Iako je briga za mentalno zdravlje primarna misija ove zdravstvene ustanove, kroz svojih 67 godina postojanja značajno je proširena paleta usluga u dijelu neuroloških, internističkih, fizijatrijskih, ali i niza drugih usluga koje imaju važnu ulogu u cjelovitom oporavku i zahtijevaju interdisciplinarni i multiprofesionalni pristup.

Partnerska suradnja i podrška Primorsko-goranske županije, osnivača bolnice, ali i Turističke zajednice Kvarnera, važan su i nezaobilazan čimbenik buduće promocije usluga Županijske specijalne bolnice Insula u regiji i šire.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari