Riječki karneval u nedjelju dobiva novog princa i princezu!

Foto: S izbora 2016. godine

Vikendi tijekom Karnevala tradicionalno su rezervirani za plesove na brojnim gradskim lokacijama

Jedna od najpopularnijih lokacija je Dom Zamet gdje se svake subote s početkom u 19 sati održavaju Pusni tanci.

Dino Damjanović, organizator manifestacije, istaknuo je da nas očekuje još mnogo plesa i zabave i poziva sve koji još nisu imali priliku da dođu na zabavu pod maskama do kasno u noć. (OVDJE)

Izbor princa i princeze

Tower Center Rijeka i ove godine organizira Izbor princa i princeze, a program je najavio Saša Brusić.

Kako bi osvojili krunu i mjesto na postolju mališani će morati uz originalnu masku pokazati još dodatne karnevalske vještine pred stručnim žirijem i prisutnim posjetiteljima.

Zbog velikog interesa broj kandidata je ograničen na njih 25, a prijave se primaju unaprijed na e-mail info@tower-center-rijeka.hr ili osobno na Info pultu u Tower Centru Rijeka.

“Dječje maškarano ludilo na II. katu u Tower Centru Rijeka počinje u nedjelju 10. veljače 16.30 sati i svi ste pozvani”, dodao je Saša Brusić.

Zabava na brojnim lokacijama

Ines Boban – Štiglić iz Turističke zajednica grada Rijeke najavila je i sve ostale programe pred nama. Istaknula je Kazališni vrtuljak u HNK Ivana pl. Zajca, koji se nastavlja izvrsnim programom, mjuziklom Sunset Boulevard.

Tijekom Karnevala imamo priliku plesati i zabavljat se na brojnim lokacijama u gradu. Petak je i ove godine rezerviran za Maškarane tance u Pašcu gdje nas zabavlja grupa Fiesta, subota za Pusne tance u Domu Zamet gdje će nas rasplesati Trio Vox i Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom u Export Delti gdje nas ove subote očekuju Grooversi i Jelena Rozga.

Ulaznice za koncert u Export Delti su 30 kuna u pretprodaji u karnevalskoj kućici na Korzu ili u Dallas Music Shopu te 40 kuna na dan koncerta na ulazu.

Dječjim maškarani tanci

Oni najmlađi svakako će uživati u plesu i zabavi pod maskama tijekom cijelog vikenda, na Dječjim maškaranim tancima u MO Podvežica, Dječjoj reduti u Pašcu, maškaranim tancima u Dvorani Zajednice Talijana Circolo te u Tower Centru Rijeka na Izboru princa i princeze Riječkog karnevala.

Festival srca

Zabava na dva flora čeka nas i ovu subotu u Riječkom tunelu od 22 sata. Ines Boban – Štiglić također je istaknula Festival srca koji se svake godine održava od 7. do 14. veljače te čijim povodom se 9. veljače od 13 do 16 sati organizira Maškarani zumbathon u Export Delti na kojem nastupaju plesne skupine Porto Ri, Plesni klub Dance Queen, Zumba Rijeka Andrea i Zumba Eli Trubić.

Prikupljena sredstva, donacijom na ulazu, namijenjena su za opremanje novouređenog stana od 100m2 u kojem borave roditelji djece iz svih dijelova Hrvatske koja čekaju operaciju ili se liječe u KBC Zagreb Rebro.

16.2. – DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA – centar grada u 13 sati

23.2. CARNIVAL DJ SESSION 2019. – Export Delta

3.3. – MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA – centar grada u 12 sati

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views