ŠČ KRUH

Galerija | Riječki pekari pripremili ’10 kilograma tešku’ podršku za Letovce

“Ususret velikom Eurosong finalu i plasmanu našeg dragog Leta 3, u PIK-ovoj pekari ispeklo se pravo malo ŠČudo”, poručuju iz PIK-a

Ujedinjujući svoju strast prema glazbi i pekarstvu, PIK-ovi vrijedni pekari i pekarice odlučili su na kreativan način iskazati podršku prema hrvatskim predstavnicima.

Rađeni od bijelog brašna od zamjesa za bijeli kruh, po pet kilograma teška slova Š i Č znak su podrške, ali i zahvale riječkom Letu 3 koji je bio ponos i inspiracija brojnih Riječana posljednjih 35 godina.

Rijeka je ove godine imala ne samo sreću da ima svoje predstavnike, nego je duh zajedništva podigla na novu razinu. Preko 75 godina PIK je predan stvaranju ukusnih pekarskih proizvoda, dok je istovremeno njegovao osjećaj jedinstva i vjernosti unutar zajednice.

„Željeli smo od srca ohrabriti naš dragi bend koji predstavlja Rijeku i Hrvatsku na Eurosongu“, poručili su iz PIK-a. „Kruh je oduvijek bio simbol potpore, a mi smo to htjeli transformirati u opipljiv prikaz ljubavi naše zajednice prema glazbi i ponosu našeg grada. Nadamo se da će naša gesta donijeti sreću Letu 3, a oni Eurosong u Hrvatsku.“, zaključili su iz PIK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari