14 UDRUGA IZ PGŽ

Galerija | U Opatiji na 15. Olimpijadi umirovljenika okupilo se 150 sudionika, sve je započelo – zajedničkim vježbanjem

𝟭𝟱. 𝗢𝗹𝗶𝗺𝗽𝗶𝗷𝗮𝗱𝗮 𝘂𝗺𝗶𝗿𝗼𝘃𝗹𝗷𝗲𝗻𝗶𝗸𝗮 okupila je u Sportskoj dvorani Marino Cvetković 150 sudionika iz 14 udruga s područja PGŽ-a.

Umirovljenicima i njihovim voditeljima te volonterima su se na otvaranju obratili predsjednik Saveza sportske rekreacije Sport za sve PGŽ-a Mladen Pokrajčić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Opatija Đana Pahor, direktor KŠR Gorovo Dalibor Korenić i gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin koji je proglasio Olimpijadu otvorenom.

Olimpijada je započela zajedničkim vježbanjem pod vodstvom Tatjane Stakić i Dalibora Korenića, nakon čega su umirovljenici sudjelovali u nizu aktivnosti poput stolnog tenisa, badmintona, sportskog poligona, streličarstva i bacanja kolutova te boćanja. Sve aktivnosti, osim boćanja, bile su rekreativnog karaktera. Članovi i volonteri Crvenog križa mjerili su tlak, Žmergo je nudio zdrave smoothieje, a za dobru atmosferu pobrinuo se DJ Vedran. Nakon Olimpijade organizirana je marenda za sve sudionike.

Manifestacija je održana u sklopu Tjedna Crvenog križa te povodom Dana kretanja u organizaciji KŠR Gorovo, GDCK Opatija i Udruge Žmergo te pod pokroviteljstvom Saveza sportske rekreacije Sport za sve PGŽ, Grada Opatije i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari