TRAFFIC JAM SESSION

Riječki rockeri svirkom će ometati promet vozila Vodovodnom ulicom, žele ukazati na štetnost ispušnih plinova!

Traffic Jam Session – Ri Rockeri notama oduzimaju prednost automobilima u Vodovodnoj

U sklopu eko programa MO Hartera, Udruga Ri Rock najavljuje prometni glazbeni kaos kako bi osvijestili građane o štetnosti automobilskih plinova. Tako će se u Vodovodnoj ulici, točnije na samoj cesti ispred Caffe Bara Skradin, održat ovogodišnji drugi po redu Ri Rock Jam Session s porukom očuvanja okoliša.

Riječki glazbenici instrumentima će zauzeti dio ulice i cestu pretvoriti u pozornicu ispunjenu dobrim notama stvarajući prometni krkljanac. Prikladno nazvan Music Traffic Jam održat će se u petak 17. lipnja 2022. u 20 sati, a prije toga aktivisti iz MO Hartera pripremili su zanimljiv program.

Naime, MO Hartera uređuje potpuno novi parkić kod Vodovodne 37. Tamo će postaviti  ‘Kvartovski komposter’rotacijski komposter za biootpad, kojeg mogu koristiti svi stanovnici Školjića. Od 18 sati pratite: edukacije o pravilnom kompostiranju kod kuće, eko radionicu izrade psećih igračaka i Ćakulu o budućnosti kompostiranja u Rijeci.

Dođite sa psima, jer organiziraju i druženje lajavaca!

Glazbenici se pozivaju da za svirku ponesu svoje instrumente, a Udruga Ri Rock će osigurati osnovne elemente bubnja te činele, doboš i pedalu, 2 gitarska i bas pojačalo i još pokoji drum za popunjavanje rupa. Sve ostalo muzikanti nose sami!

Večeri će se pridružit i mladi polaznici Ri Rock Akademije, pa ako ste u potrazi  za glazbenicom/kom za svoj bend ovo je savršena prilika da ugrabite kakav skriveni talent.

“Zavirite u Vodovodnu, pridružite se udrugama u ekologiji, ometajte promet automobila, naučite nešto novo i uživajte u dobrim notama uz cugu u dobrom starom Skradinu. Sviramo se u Vodovodnoj! ? “, pozivaju vas iz Udruge Ri Rock.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari