SVEČANO RUHO GRADA

Galerija | RIJEKA ADVENT Foto-šetnja okićenim Korzom: Što se sve nudi na štandovima, kako izgleda grad u svečanom ruhu?

U subotu je počeo Rijeka Advent i narednih više od mjesec dana uživat ćemo u svečanom izdanju našeg grada

Na Koblerovom trgu upaljena je prva adventska svijeća a blagdanska rasvjeta osvijetlila je grad. Rijeka je obukla svoje najljepše odijelo i pravi je užitak ovih dana prošetati gradom, osjetiti njegov blagdanski duh, uživati u mirisima i okusima kuhanog vina, fritula i drugih slastica i napitaka koji se nude na lokacijama od Adventiranja kod kazališta preko Korza i Trga 128. brigade do RI Gastro Adventa na Trgu Riječke rezolucije.

Rijeka Advent trajat će od 26. studenog 2022. do 8. siječnja 2023. godine, a nakon dvije godine koje su bile obilježene pandemijom korona virusa ove godine program se održava bez ikakvih ograničenja. Na adventskim pozornicama na Korzu, Koblerovom trgu, Adventu na Gradini, Trgu Riječke rezolucije, Adventiranju kod kazališta pripremljeno je više od 100 programa u kojima će moći uživati kako Riječani, tako i svi posjetitelji i turisti.

Ukoliko još uvijek niste stigli prošetati okićenim Korzom ili trenutno niste u Rijeci, prošećite našom fotogalerijom koju je pripremio naš fotoreporter Hrvoje Skočić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari