RIJEKA ADVENT: Veselica uz ex-yu rock-klasike, plesnu skupinu, kastavske puhače i DJ-ja!

Foto: Riječanin

Veselo će sigurno biti na Trgu Riječke rezolucije na Ri gastro Adventu gdje će riječki cover bend Obrazovni program zasvirati popularne ex-yu rock skladbe

Riječki cover bend koji svira isključivo ex-yu rock izvodit će skladbe najpoznatijih bendova toga doba – Bijelo dugme, Atomsko sklonište, Leb i Sol, Smak, Riblja Čorba, Divlje Jagode te mnogih drugih.

Članovi benda su Vedran Laković na vokalu, Goran Kovačić na gitari, Robert Antolić na bas gitari i Tihomir Kešelj na bubnjevima.

Bend djeluje od 2013. godine i od tada redovito nastupa u klubovima, na moto skupovima i raznim manifestacijama.

Advent na Korzu uljepšat će Plesna skupina Lost in Wonderland

Češka Beseda Rijeka ima dvije plesne skupine za djecu i mlade. Plesna skupina Raček pleše tradicionalne češke plesove i djeluje od 1995. godine. Plesna skupina Lost in Wonderland pleše moderne plesove te djeluje od 2009. godine. Obje skupine rade pod pokroviteljstvom Saveza Čeha u Republici Hrvatskoj i Češke Besede Rijeka.

Božićni koncert na Korzu održat će Glazbeno društvo Spinčići

Puhački orkestar Glazbenog društva “”Spinčići”” iz Kastva amaterski je orkestar i spada u red najaktivnijih i najatraktivnijih orkestara takve vrste ne samo u Primorsko-goranskoj županiji već i u Hrvatskoj.

Nadahnuti koncertni programi s raznovrsnim i modernim glazbenim repertoarom te atraktivne promenade, oplemenjene izvrsnim koreografijama, oduševljavaju publiku u Hrvatskoj i inozemstvu.

Glazbenici iz Spinčića redovito ispisuju bogate kalendare svojih nastupa. Redovito nastupaju na svim značajnijim manifestacijama, proslavama i jubilejima na području Kastavštine, na kulturnim i turističkim feštama i sportskim priredbama diljem Hrvatskog primorja, Liburnije, kvarnerskih otoka… Gostovali su širom Hrvatske, a u više navrata predstavljali su svoju domovinu na velikim festivalima i glazbenim manifestacijama u Italiji, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Francuskoj i Rumunjskoj.

Puhački Orkestar Glazbenog Društva Spinčići je mlad orkestar s prosječnom dobi članova od 24 godine. Upravo ta mladost koja teži novim dometima, nikad zadovoljna postignutim, širit će i dalje ugled i reputaciju Spinčićeve muzike.

Advent na Kobleru: DJ Adventski party

Osjetite čaroliju Koblerovog trga uz DJ Adventski party koji će probuditi pravog Djed Mraza u vama!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari