NOĆI VLAKOVI ZA HRVATSKU

Rijeka će ovoga ljeta opet biti povezana vlakom s Pragom i Budimpeštom

RegioJet, vodeći srednjoeuropski privatni putnički željeznički prijevoznik, i ove će ljetne sezone voziti svoje noćne vlakove prema Hrvatskoj. 

Povezati će Prag, Bratislavu ili Budimpeštu s Rijekom, Splitom i Zagrebom. Prvi vlak trebao bi krenuti u petak, 28. svibnja i ići će novom trasom: Prag – Brno – Bratislava – Budimpešta – Zagreb – Rijeka / Split.

Povezani autobusi iz Rijeke, Splita i Gračaca prolazit će kroz sva odmarališta na hrvatskoj jadranskoj obali – od Istre do Dubrovnika.

Pretprodaja karata započinje u veljači; cijene su jednake onima u prošloj godini te iznose 22 eura u jednom smjeru.

RegioJet vlakovi Hrvatskoj nude najveću pokrivenost odmorišnih odredišta, i to po zaista pristupačnim cijenama.

„Napokon se nazire svijetlo na kraju tunela! Raduje nas činjenica da ćemo i ove sezone hrvatskim vlakovima prevesti sto tisuća putnika. Ove godine možemo započeti s pripremama puno ranije i vjerujemo da će ovi ljetni praznici donijeti divna iskustva našim klijentima ”- kazao je Radim Jančura, vlasnik RegioJeta.

Vozni red će također biti sličan onom od prošle godine – s polaskom u popodnevnim satima oko 17 sati iz Praga, a zatim navečer iz Brna i Bratislave te oko ponoći iz Budimpešte.

Prvi će vlak polaziti 28. svibnja, a u svibnju, lipnju i rujnu vlakovi će voziti 3 puta tjedno s polascima iz Praga petkom, nedjeljom i utorkom, a iz Hrvatske subotom, ponedjeljkom i srijedom.

U srpnju i kolovozu vlakovi će voziti svakodnevno u svakom smjeru.

Ukupan kapacitet je oko 650 putnika u 15 vagona.

Usluga RegioJet bit će dostupna u vlaku, a uključuje besplatan doručak, Wi-fi, mogućnost rezervacije cijelog kupea za četiri osobe po cijeni od tri, prijevoz bicikla i druge usluge koje je RegioJet ponudio Hrvatskoj i prošle godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari